Życzenia Wielkanocne
Nasze wypieki
Święta Bożego Narodzenia 2023
Fermentory Serii Ecoline Mini/Midi
Poszukujemy managera i piekarzy do dziennej, doświadczalnej piekarni
Życzenia Wielkanocne
Wsparcie dla polskich rodzin z dziećmi w ciężkiej sytuacji materialnej
Cennik Zaczątku piekarskiego BIOSTARPLUS
Sprzedaż zaczątku piekarskiego BiostarPlus na potrzeby domowego wypieku chleba
Podziękowania od Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi
Życzenia Świąteczne
Nasze wypieki
Komora chłodzenia próżniowego Biostar Starvac
Gehenna piekarzy i sposoby radzenia sobie z przeciwnościami w branży.
Czy w rzemieślniczej piekarni potrzebne są nowoczesne technologie wytwarzania pieczywa?
Zasady prowadzenia ciasta żytniego z wykorzystaniem urządzeń dla piekarni marki Biostar Plus.
Jak pandemia Covid-19 wpłynęła na działanie piekarni w Polsce?
Drożdżownik z napowietrzaniem - innowacyjne urządzenie dla piekarnictwa
Kilka słów na temat kultur starterowych wykorzystywanych w piekarnictwie
Życzenia Świąteczne
Najszybsza siła pędna drożdży w produkcji pieczywa
Zaproszenie do współpracy z naszą Firmą BioStar P.P.H.U. Witold Krusz.
Koronawirus