Biostar

Aktualności
BioStar

W naszej branży i firmie cały czas coś się dzieje. Pojawiają się nowe technologie, udoskonalane są procesy produkcyjne, klienci mają wiele ciekawych pomysłów na innowacyjne produkty i zgłaszają się do nas, abyśmy pomagali je realizować. Jesteśmy dumni, że możemy od czasu do czasu pochwalić się naszymi osiągnięciami w dziedzinie piekarnictwa.

16-012025

2 mln złotych na technologię wypieku smacznego chleba. Badania przeprowadzą naukowcy z Łodzi

19-122024

Życzenia Świąteczne

28-032024

Życzenia Wielkanocne

22-122023

Nasze wypieki

19-122023

Święta Bożego Narodzenia 2023

14-122023

Fermentory Serii Ecoline Mini/Midi

04-072023

Poszukujemy managera i piekarzy do dziennej, doświadczalnej piekarni

06-042023

Życzenia Wielkanocne

31-032023

Wsparcie dla polskich rodzin z dziećmi w ciężkiej sytuacji materialnej

10-032023

Cennik Zaczątku piekarskiego BIOSTARPLUS

02-032023

Sprzedaż zaczątku piekarskiego BiostarPlus na potrzeby domowego wypieku chleba

10-012023

Podziękowania od Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi

24-122022

Życzenia Świąteczne

30-092022

Nasze wypieki

31-052022

Komora chłodzenia próżniowego Biostar Starvac

11-022022

Gehenna piekarzy i sposoby radzenia sobie z przeciwnościami w branży.

10-122021

Czy w rzemieślniczej piekarni potrzebne są nowoczesne technologie wytwarzania pieczywa?

15-112021

Zasady prowadzenia ciasta żytniego z wykorzystaniem urządzeń dla piekarni marki Biostar Plus.

03-092021

Jak pandemia Covid-19 wpłynęła na działanie piekarni w Polsce?

14-052021

Drożdżownik z napowietrzaniem - innowacyjne urządzenie dla piekarnictwa

12-022021

Kilka słów na temat kultur starterowych wykorzystywanych w piekarnictwie

23-122020

Życzenia Świąteczne

29-092020

Najszybsza siła pędna drożdży w produkcji pieczywa

01-092020

Zaproszenie do współpracy z naszą Firmą BioStar P.P.H.U. Witold Krusz.

10-052020

Koronawirus