Pomoc w Opracowaniu Technologii Fermentacji Łódź

Oczekujesz wsparcia w weryfikacji  technologii fermentacji oraz implementacji systemu automatycznej fermentacji?

Zapewne prowadzisz już produkcję pieczywa i posiadasz baze maszynową. Wprowadzenie nowych technologii nie musi oznaczać przeprowadzenia rewolucji w Twoim zakładzie piekarniczym. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu postaramy się tak zaplanować nowy proces, aby możliwe było wykorzystanie obecnych zasobów firmy. Jeżeli nam zaufasz zmodernizujemy obecne maszyny i wprowadzimy w Twojej piekarni nowoczesność.

Jak działamy? Oszczędnie!


Nasze instalacje projektowane są wg norm EHEDG w celu zapewnienia najwyższych standardów higienicznych, łatwości mycia i bezpieczeństwa obsługi.

Zaczniemy od analizy posiadanych technologii, potrzeb i celu

Na bazie takich danych produkcyjnych jak :
•    Dzienne zapotrzebowanie na zakwas.
•    Tygodniowy plan produkcyjny.
•    System zmian w zakładzie.
Zespół naszych technologów, konstruktorów i inżynierów automatyków opracuje projekt optymalnej instalacji dopasowanej do produkcji w Twoim zakładzie. Instalacje fermentacyjne Biostar mogą współpracować z istniejącymi systemami podawania mąki i innych komponentów itd. Wykonujemy również modernizacje i integracje systemów silosowych. Przez cały okres prac projektowych nasi inżynierowie będą z Tobą w stałym kontakcie tak, żeby optymalnie zaplanować i przygotować projekt.

Weryfikacja i akceptacja

Kolejnym krokiem jest jego wspólna weryfikacja i po akceptacji, produkcja elementów instalacji.

Rozruch instalacji

Montaż i rozruch technologiczny  instalacji przy pełnym wsparciu fachowców Biostaru, oraz kompleksowe szkolenie dla personelu obsługującego linię.

Obsługa powdrożeniowa

Zapewniamy  wsparcie techniczne i technologiczne. Zdalna diagnostyka pozwala aby nasi  pracownicy mogli służyć pomocą 24/7.

Zainteresowany/a? Zadzwoń